This blog is created by Fariza Othman and all material on this site is copyrighted, if not otherwise stated. Do not copy the material without permission.

Tuesday, May 3

Just A Dreams

Ade tak di kalangan kita ini duk berangan nak itu nak ini. Tapi agak mustahil nak dapatkan. Mesti ade kan. Termasuklah saya. Saya selalu berangan nak dapatkan rumah yang selesa dengan dekorasi yang serba mewah tetapi santai cm konsep "Less is More". Memang terbaik lah kalau dapat apa yang dihajati.

Bilik tidur seperti ini. Kompen xnak kuar bilik!!


Ade decoration seperti-seperti ini.

Dengan backyard garden yang awesome seperti-seperti ini.



***************************************** Suddenly *****************************************
It just a dreams!!

xoxo,
Fariza

2 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

wah.. konsep less is more tu !hahahah....

ape kate akak ikot idea en azrul je..smua wt sndiri..SIAP!

Fariza Othman said...

hahaha 2 la namanya berangan.xmampu nak ikot style cm en. azrul 2. hahaha