This blog is created by Fariza Othman and all material on this site is copyrighted, if not otherwise stated. Do not copy the material without permission.

Thursday, May 19

Pencarian Blog Kemas, Cantik dan Berinfomasi BY QISZANA

'Other[s]' Segmen-plus-bloglist Search

Assalamualaikum.

Entry hari Jumaat ni dimulakan [or, for today usually la] melibatkan diri dengan ikut serta segmen2 yang di buat oleh blogger2 lain. Tapi entry yang dibuat oleh si gadis berusia 23 year-old atau manis di panggil Qis ni telah menarik perhatian saya. Simple, mudah xde pening-pening kepala. Qis ni nak buat bloglist untuk disematkan ke dalam bloglist dia.



for more info about this 'pencarian', click HERE or banner.

Mudah kan. Qis menyenaraikan dengan 3 kategori pencarian iaitu;
Pertama: Blog Kemas
Kedua: Blog Cantik
Ketiga: Blog berinformasi

Saya pilih untuk kategori yang pertama iaitu 'blog kemas'. Kemas ke? ade kot cause kalau nak kate cantik tak de la plak berwarna-warni & berbunga-bunga aka ladies look-like, jauh sekali nak kate blog saya ni jenis blog berinformasi. Kalau ade pun jarang-jarang buat. Ahaksss.

Well, it decide to Cik Qis to make her decision. Hahaa, macam serius plak.

Have a rahmat day.

xoxo,
Fariza
 

3 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

BLOG MISTERI KHAS UNTUK KAK FARIZA SBB HEADER TU HAAA...HAHAHHAA

Fariza Othman said...

@kery: klu ade le gak join.hahahaa

Cute MuM said...

Salam Kenal..
Cute Mum datang dari blog Qiszana..
Jemputlah ke blog Cute Mum pula.. :)
http://mamiuyun.blogspot.com