This blog is created by Fariza Othman and all material on this site is copyrighted, if not otherwise stated. Do not copy the material without permission.

Wednesday, May 25

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

Another aktivit blogger yang nak join antaranya ini;

Blogger Sunah Sakura wat segmen kritik-mengkritik header. Berani kne kritik or pandai mengkritik. Join segmen beliau. Ade brannnn!!hahha

1. Buat entri, tajuk : Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?
2. Tepek header Sunah Suka Sakura dot com dan linkkan ke entri ni.
 Ini header SSS.com untuk ditepek
 
3. Tepek header blog kamu, dan nyatakan sape yang buat header blog kamu tu. Kalau taknak tepek header kamu pun takpe, sebab leh tengok kat atas... Hahaha~
4. Dah siap, paste url entri tu kat sini.

Tu jeee... Tutup? 4 petang.

**********************************************************************************************************************************************************
Header blog saya yang direkacipta sepenuhnya oleh saya.

Sekian,

xoxo,
Fariza

10 comments:

sergeant keroro said...

hehe,simple. gambar orang tu diri sendiri ke?

misteri tol XD

NiSha said...

wahh misterinya header..
http://heandsheloves.blogspot.com/

follow sini juga..

mcm ni lah said...

awk nye header boleh tahan,. macam kat dalam cermin.
:)

Belog MTT said...

header kamo simple and nice..ade keunikan tersendiri.. :)

Sunah Mohammad said...

ni eh budak nakal yang gi kritik semua header? ahahahhaha~ header ade genre klasik dan humor...hambekkkkkk! ade genre2 pulak kannn...ekekekke...tapi betul lah, klasik tang cermin n tulisan tu, tang blogspot kaler merah tibe2 tu jadi humor...hehehehhe....

thanks join~ ^_^

Fariza Othman said...

@sergeant keroro agaknya?.hahaaa

Fariza Othman said...

@NiSha thank you thank you. itu lah matlamatnya <3

Fariza Othman said...

@mcm ni lah pengaruh cite hantu la 2!!.hahaha

Fariza Othman said...

@Belog MTT yeay!!!!.terima kasih MTT

Fariza Othman said...

@Sunah Mohammad ini dah budak nakal 2!!! hehee