This blog is created by Fariza Othman and all material on this site is copyrighted, if not otherwise stated. Do not copy the material without permission.

Thursday, August 11

Kalau Sudah Shopoholic..

Terbaru. Baru dapat 2 daripada 3 parcel dari online shop. 

Nak di buat cerita ni sebab excited nak bercerita. Gini, kalau dah kaki & tangan shopoholic apa-apa bole jadi. Rembat je selagi berkenan tak yah belek-belek kang tak dapat, dah muncung panjang sedepa. Jadi rembat sepantas yang boleh dengan merujuk kepada slogan online-online shop yang tumbuh bagai cendawan sekarang ni, 'FIRST COME FIRST SERVE'. Memang telan air liur takut tak dapatttt. Dengan itu, daripada niat untuk berjimat cermat langsung berkuburan. Terima kasih la kepada mereka-mereka yang berniaga online. Memang masyuk kalau dapat customer seperti saya ni. haha.

Antara barang yang telah menjadi rembatan saya. 

Sheer Maxi Dress daripada Cala Qisya. Terbaik. Agak-agaknya which one yang telah di rembat oleh saya. ha teka?!!

And lagi... dah lama usha kedai yang satu ni sejak dua tahun yang lepas. uuuuu..akhirnya.
Yang ni saya tak tahu lah camne nak pakai. Caramel Metallic Plain Satin daripada Beli-belah Shawl. First try ni. Nervioussssss. So ade advise ke bagi sesiapa yang menjadikan satin shawl ni salah satu kegemaran dalam pengayaan?!!

And the last...is on the way..cause die dah menyimpang pergi rumah lain. 

xoxo,
Fariza


1 comment:

music of munira (M.O.M) said...

caremal matellic tu nampak sweet :)