This blog is created by Fariza Othman and all material on this site is copyrighted, if not otherwise stated. Do not copy the material without permission.

Tuesday, September 25

the Engagement of Me

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Sudah beberapa kali membuat cubaan untuk meng'update' blog. Tapi tidak berjaya dan baru hari ini sempat dan berjaya meluangkan masa (konon busy tak ingat!). Akibat daripada itu, ada la tersusut 'amount' followers di situ. Hahaha. Sigh!, Well well well, terima kasih la daun keladi kepada yang masih sudi dan entah-entah tak sedar telah mem'follow' saya & muncul status ini. Well, minta maaf la sekali lagi kerana tidak rajin meng'update' blog secara normal.

Ter'update'nya blog di sini adalah kerana ingin mengumumkan bahawasanya empunya blog ini telah pun melangsungkan majlis pertunanganya yang pertama & tiada lagi kali kedua & ketiga. InsyaAllah.

Secara rasminya kami telah bertunang.

Tarikh : 16hb September 2012 bersamaan 29 Syawal 1433H
Sempena : Hari Malaysia ke-48
Tempat : Kampung Bukit Kapar, Klang.

Nampak di situ, tarikh pun dah berzaman. Hahahaa. Agak basi.
Tapi ada orang kisah kah!!..fuuuuu.

So & so.. cakap banyak pun tak guna. So layan je piccas2 yang telah di'edit' hasil daripada kamera capuk.. Ada ke nak langsung baru tersedar kamera rosak & tak ada bateri. Haa! amik. rembat mana yang sempat. uwawaa..
Ok. melampau.

please..

Thats me. ok. me? who, me? yeay pink??
Terima kasih daun kali kepada my beloved friend yang telah bersusah payah apply cuti tanpa gaji walaupun hari tersebut memang ternyata cuti umum. Ermm, kena bagi tahu sebulan awal. mak aii macam tu pun ada. Well, Zila terima kasih. muaxxxsss!!
Ok. ni request from my beloved atok nak bergambar. Alhamdullilah. saya ni agak pemalu nak minta bergambar dengan sesiapa. selagi tak ada yang offer kat situ je la, sekali ada orang nak offer lagiiiiiiiiiiiiii suka...
dan jadi seperti iniiiiiii. 
okk.
Alhamdullilah, this my pelamin yang sempat di rembat dalam tempoh 2 hari sebelum majlis berlangsung. Under budget!!!!! ok. believed it or not. She aka my mak andam bg offer baik punya. Majlis kahwin nanti confirm I ambil you!!!.

Bye!!

Assalamualaikum ♥♥♥

4 comments:

LaiLa said...

beautiful photos.
And MashaAllah,congratulations. May Allah give you a life full of happiness!

Shaf Iee said...

Tahniah. those are beautiful photos Fariza.

Marta said...

Interesting post, lovely blog!

http://www.martasfashiondiary.com/

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html