This blog is created by Fariza Othman and all material on this site is copyrighted, if not otherwise stated. Do not copy the material without permission.

Friday, February 22

Terpikat & Memikat

Assalamualaikum WBT

Macam mana nak handle spammed message. Macam menyampah kan. Tapi ada certain yang agak-agak WOW!!. Overallnya memang 'select all ----- delete'!.

Saya tak pasti, kadang-kadang spam message ini masuk samada dalam bentuk iklan, nak menipu pun banyak macam dalam kesusahan la, perlukan urgent money la. Dan, yang bentuk 'WOW' ni, saya agak-agak ingin tahu dan tak pasti, email saya ni digambarkan seperti email seorang lelaki ke?!!. Semua yang masuk banyaknya dalam bentuk TIP 18SG, SX, PL, semua ada. haha. Uollss know ala yang untuk tontonan 18 dan keatas!!. Very tak sesuai. Nampak terdesak sampai email tips camtu tau. hahah. But, recently la, dapat email yang sweet-sweet, seperti tip mengukuhkan hubungan suami isteri, tip mengurat wanita, memikat, terpikat, semua yang kat-kat la. Kan sweet 2.

So, saya share la ye, dah dia duk bebel panjang kat email tu saya baca sorang pun tak guna. Ilmu kita kena kongsi bersama. Tak baik kedekut ilmu ye... Ingat tu!!

Tips Memikat Perempuan

Untuk memikat hati dan cinta perempuan untuk dijadikan teman pasangan hidup yang sah memerlukan tips memikat perempuan yang hebat. Di internet ramai yang search tips memikat perempuan ini. Rata-rata lelaki ingin mencari kaedah dan cara yang berkesan untuk memikat cinta dan hati perempuan idaman.

Cara yang paling tepat untuk memikat perempuan ini adalah dengan membulatkan hati dan niat pada Allah. Dengan tujuan yang baik doakan dengan bersungguh-sungguh kepada Allah moga dipertemukan dengan perempuan yang terbaik dan sesuai untuk kita. Inilah tips memikat perempuan yang paling ampuh sebenarnya. Mohon bantuan dari Allah tunjukkan jalan-jalan usaha kita untuk dilakukan untuk memikat perempuan untuk dijadikan isteri yang sah.

Selain itu, usaha lain ini boleh dilakukan dan diusahakan lelaki untuk memikat perempuan. Ini boleh dikatakan sebagai cara memikat perempuan dengan mudah. Apabila anda boleh menepati hati dan kehendak perempuan yang ingin dipikat maka usaha memikat perempuan menjadi mudah, senang dan berkesan.

Berikut tips memikat perempuan yang boleh dilakukan oleh lelaki
  1. Perempuan inginkan perhatian dan kasih sayang, terutamanya dari orang yang disayangi. Oleh itu tunjukkan sifat keperihatinan dan kasih sayang yang tiada nilai kepada mereka.
  2. Gunakan sepenuhnya teknologi yang ada di zaman sekarang. Seringlah menelefon atau menghantar e-mail untuk bertanyakan khabar .
  3. Berkongsilah masalah dan bertukar pendapat dengan si dia.
  4. Jangan kamu menganggap perkara yang dia rasa penting sebagai perkara remeh. ambil tahu tarikh penting seperti ulang tahun kelahiran,ulang tahun perkenalan kalian dan apa saja yang penting dalam hidup mereka
  5. Perempuan terkenal dengan sifat manjanya. Mereka sering ingin melakukan sesuatu bersama orang yang disayangi.
  6. Tenangkan mereka jika mereka berada dalam kesusahan dan kesakitan
  7. Pujilah mereka jika mereka layak mendapat pujian atas apa yang mereka lakukan
  8. Jika ada masalah berbincanglah dengan baik dan tidak mengguris hati mereka
  9. Jangan buat sebarang keputusan dengan kuasa kamu sebagai seorang lelaki dan ketua kononnya.
  10. Mereka juga ada sedikit ego bila kemahuan tidak dituruti. Belajarlah fahami sikap mereka.

Ikutilah satu persatu tips memikat perempuan di atas, moga ANDA dapat memikat perempuan, wanita, gadis, janda idaman anda untuk tujuan yang baik dan diredhai Allah.

Saya ucapkan semoga berjaya kepada lelaki macho di luar sana. Bahahaaa

Terima kasih kerana membaca.

5 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

amboi..ada tips memikat..hehe

Fariza Othman said...

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail, ha 2 r pasal. tapi menarik gak..heheh

Anis Athia said...

Tips memikat lelaki ade jugak ke? Huhuhu

Fariza Othman said...

@Anis Athia. xde la yang. hhaha

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI