This blog is created by Fariza Othman and all material on this site is copyrighted, if not otherwise stated. Do not copy the material without permission.

Monday, May 23

The Sunny At My Backyard Garden

My First Made Video.
mempersembahkan
video

Addicted!!. Yess, saya sangat lah obses dengan photography. Tapi bukan la pro sangat. Saya just appreciated nature which caught my eyes opened. Especially yang hanya ada di sekeliling saya. Video pertama saya ini adalah salah satu buktinya.

Pagi tadi, sebelum nak gerak ke kerja sempat berjalan-jalan kat belakang rumah dengan Abah, Mak & my niece, Nina. Suddenly, my eyes was big opened when I saw the little flower tumbuh rimbun bak bunga telawi. Cantik tengok dari bawah. Terus lari masuk dalam rumah amik camera dalam bilik & terus snap. Abah & Mak cuma le geleng-geleng je. haha. Apa nak wat dah anak ni giler aka minat bergambar. Saya ade setengah jam untuk ambil gambar & di ambil gambar sebelum gerak g kerja. hahaa. Memandangkan tak ade orang yang nak tolong amikkan gambar, jadi guna la self-timer untuk amik gambar sendiri. Ok? Yes saya suke guna self-timer cause xde orang mengarah sana-sini.

All about nature. Just appreciated when they still alive with naturally grow. Don't make them hurt with destructed which supposed belong them.
via Fariza, 2011


xoxo,
Fariza

12 comments:

mad khaz said...

wow,dslr made video eh? nice!

Fariza Othman said...

@mad khaz: guna dslr tapi source xberape nak kenan la. xtau cmne nak upload bg clear.

kokser kokdam said...

wah3.. ade bungo comey dlm video..

CikHanis said...

ecececececcececece.vlog pulak akak ne :)nice2!leh shoot kat umh akak kan.HAHA

Fariza Othman said...

@Kokser kokdam: hahaha.ptg nk benda pelik ni

@Cik Hanis:first try Anes.tapi cm pecah2 sikit xtau nak upload dr vmeo.

kokser kokdam said...

=D

msredcheesecake said...

CIK FARIZA...
COMEY NYE...SAME KIUT NGAN BUNGA TU....NAK G KEJE SEMPAT G BEGAMBA...HHEEE

Fariza Othman said...

@msredcheesecake sempat cz mmg ade byk ms sebelum g kje.siap awal katakan.hahaha

SHM said...

lawa pagi2 , ad embun lagi .
edit video gne ap ek ?

LaiLa said...

I like the video and the photos! I want to be in your garden :D

Fariza Othman said...

@SHM saya edit video gna movie maker. biasa je.hehehe

Fariza Othman said...

@LaiLa thank you so much dear!! <3