This blog is created by Fariza Othman and all material on this site is copyrighted, if not otherwise stated. Do not copy the material without permission.

Thursday, June 9

Hobi Kita Sama, 'TANGKAP'

Ok, tajuk entry dah pening. Abaikan. 

Haha. mesti ada pernah di kalangan kite mencari kesamaan antara pasangan kan. Yang ketaksamaan tu kita abaikan di sini. Yang ini nak story kesamaan sahaja ok?!!. Mesti duk pikir-pikir dalam kepala otak tu tengah cari kesamaan dengan pakwe & makwe right??. Tak pe pikir-pikir. Tak salah. Awak punye pakwe & makwe. Yang tak de tu jangan plak gaduh-gaduh. Tak baik. Ade hikmah disebalik ketaksamaan tu. 

Versi saya dengan dia aka BFF. Not be fabulous forever not juga best friend forever. Ha ini Boy Friend Forever. Jujur gitu. Kesamaan tu tak de la bole di kira semua perkara sama. Ade gak yang tak sama. Yang sama ini kami suka 'menangkap'. Dia suka tangkap ikan saya suka tangkap gambar. See see.[hahaa, bikin tak logik punya reason!!. Apakah?!!]. Well. die suka memancing. Kadang-kadang saya turut mem'follow' kalau tak de aktiviti. Sememangnya memancing ni aktiviti yang cukup mencabar. Cause tak semua orang sanggup duduk termenung berjam-jam tunggu ikan kan. Sangkut umpan, campak joran, tak dapat tarik balik, letak balik umpan baru. Fuhh, memang mencabar. Di antara masa tu saya pun ade benda yang leh di buat. 'Menangkap' gambar. Suke!!!

Almost 3 jam, tekad nak balik cause tak dapat ikan. Finally he decide to make finally balingan. And guest what. We got Picu!![HERE!!]. Suka. The last shoot akhirnya berbaloi-baloi.

While waiting some fish to makan umpan!! Penuh kesabaran <3
Him's joran
Some panoramic view at Tow Foo, Sungai Buloh. Nice against to golf coast lagi tu.
We're arrived to Shah Alam almost 7.00 PM. The sky that time just amazing adorable. Kekuasaan Yang Maha Esa. Brilliant beautiful. Tersangatlah cantik. So, tak membuang sama. Terus capture that time. Cantik kan!!.


Love,

xox,
Fariza

2 comments:

Azeanthy Paiman said...

sis..i love the 2nd photo...very very nice!=)

Fariza Othman said...

@Azeanthy Paimanthank you dear <3